Weesify

Tutup akaun anda

Apa yang dipadamkan apabila akaun anda ditutup, dan apa yang perlu dilakukan terlebih dahulu.

1 min bacaan · Dikemas kini 16 Oktober 2026

Sebelum anda bermula

  • Jika anda memiliki ruang kerja yang mempunyai ahli lain, serahkannya atau tutupnya terlebih dahulu. Sebelum anda boleh menutup akaun anda menyenaraikan apa-apa yang memerlukan perhatian.
  • Batalkan pelan berbayar, dan muat turun apa-apa yang anda mahu simpan.

Langkah-langkah

  1. Buka Akaun › Data anda.
  2. Pilih Tutup akaun saya….
  3. Baca apa yang Ditutup bersama akaun anda dan apa yang terus berjalan untuk ahli pasukan yang lain.
  4. Taip alamat e-mel anda untuk mengesahkan dan Sahkan dengan kata laluan anda.
  5. Pilih Tutup akaun saya selama-lamanya. Tindakan ini tidak boleh dibuat asal.

Berubah fikiran di skrin pengesahan? Pilih Kekalkan akaun saya.

Berkaitan

Adakah panduan ini membantu?

Tidak

Masih buntu?

Beritahu kami apa yang berlaku dan orang sebenar akan menghubungi anda, biasanya dalam satu hari bekerja.

Apa yang kami bina

Lihat apa yang dirancang, sedang dibuat dan baru dilancarkan, dan undi apa yang anda mahu seterusnya.