Sebelum anda bermula
- Jika anda memiliki ruang kerja yang mempunyai ahli lain, serahkannya atau tutupnya terlebih dahulu. Sebelum anda boleh menutup akaun anda menyenaraikan apa-apa yang memerlukan perhatian.
- Batalkan pelan berbayar, dan muat turun apa-apa yang anda mahu simpan.
Langkah-langkah
- Buka Akaun › Data anda.
- Pilih Tutup akaun saya….
- Baca apa yang Ditutup bersama akaun anda dan apa yang terus berjalan untuk ahli pasukan yang lain.
- Taip alamat e-mel anda untuk mengesahkan dan Sahkan dengan kata laluan anda.
- Pilih Tutup akaun saya selama-lamanya. Tindakan ini tidak boleh dibuat asal.
Berubah fikiran di skrin pengesahan? Pilih Kekalkan akaun saya.